Antiek - Curiosa & Inboedel opruiming

Wij ontzorgen

Om verschillende redenen kan een woning leeg moeten worden opgeleverd. Kleiner wonen, emigratie maar ook onprettige gebeurtenissen zoals overlijden, dementie of scheiding kunnen een reden zijn. Dit kost veel tijd en fysieke inspanning in vaak toch al drukke en emotionele tijden.

 

Al het denkbare werk wat gepaard gaat bij een woningontruiming kunnen wij voor u uit handen nemen.

 

Met een kosteloze en vrijblijvende offerte kunnen wij u ter plaatse direct informeren over de kosten, opbrengsten en voordelen van onze service. U ontvangt vervolgens een duidelijke schriftelijke offerte via mail die u met alle betrokken in privesfeer kunt bespreken waardoor veel stress en onenigheid kan worden voorkomen. 

 

Wij ontzorgen.

 

Waardevolle spullen

Sommige spullen zijn te waardevol om weg te gooien of om zomaar weg te geven.

Door onze ervaring en deskundigheid op een breed gebied kunnen wij zo goed als alles van handelswaarde in een woning inkopen;

antiek, design, retro, grootmoederstijd, goud/zilver, sieraden, munten, witgoed, audio, verzamelingen, ect, ect, ect....... 

Wij kunnen voor alles een bod doen zodat u het eenvoudig met andere opties of opkopers kunt vergelijken. 

Kringloopspullen naar goed doel van eigen keuze

Wij recyclen zoveel mogelijk spullen om afvalkosten te besparen en het milieu te ontlasten. Alle herbruikbare spullen zoals alledaagse potten en pannen, kleding, boeken, platen, planten, etc. krijgen een een tweede leven en gaan naar Kringloopwinkel De Doorstroom . Uniek is dat u als inbrenger zelf kunt bepalen welk goed doel of welke vereniging 40% van de verkoopopbrengst krijgt van de door u gedoneerde spullen. U bepaalt wie u steunt. Uiteraard kunt u ook voor een andere kringloop kiezen.

 

Een duidelijk overzicht van kosten en baten.

Ook al bedoelt u het goed, in alle families kunnen er wrijvingen ontstaan over de inboedel- en werkverdeling. Niet iedereen heeft namelijk evenveel tijd, woont even dichtbij of is fysiek danwel mentaal in staat bepaald werk te verrichten.

Met onze onpartijdige en deskundige taxatie van kosten en opbrengsten kunt u onenigheid hierover voorkomen. U krijgt namelijk een transparant overzicht van de kosten en  een bedrag voor de opbrengsten. De kosten en opbrengsten zijn zodoende met alle betrokkenen eenvoudig, eerlijk en begrijpelijk te verdelen.Dit alles is kostenloos en vrijblijvend.

Aan het maken van een inboedelijst met gespecificeerde waardes zijn echter wel kosten verbonden welke echter bij akkoord opdracht weer in mindering worden gebracht. 

 

Geen achteraf berekening, duidelijke afspraken.

In ons eerste gesprek informeren wij u graag hoeveel de inboedel waard is en wat de  kosten zijn van mogelijke werkzaamheden  zoals:

- Het afvoeren van niet herbruikbare spullen en afval.

- Verwijderen  van vloerbedekking, gordijnrails, planken, etc.

- Fatsoeneren tuin.

- Ontkalken/reinigen badkamer, wc, keuken.

- Uitvoeren van herstelwerkzaamheden, gaatjes vullen.

- Kleine verhuizingen.

- etc.


Door gebruik te maken van onze ervaring, dagelijkse routine, expertise en materieel kunt u:

  • - Uw woning sneller opleveren en huur/rente besparen.

  • - Hoeft u geen vrije dagen op te nemen.

  • - Hoeft u geen bus of gereedschap te huren.

  • - Wordt het afval gescheiden en daardoor milieuvriendelijker én goedkoper afgevoerd.

  • - Hoeft u niet onnodig een dure container voor gemengd afval te laten komen.

  • - Gooit of geeft u geen spullen weg van hoge waarde.

  • - Wordt alles wat herbruikbaar is zoveel mogelijk hergebruikt.

  • - Voorkomt u discussies over de inboedel- en werkverdeling.

 Alles is mogelijk.

Zo kunt u bijvoorbeeld bij verkoop van een woning deze ook in twee fases ontruimen. Eerst dew overtollige of persoonlijke spullen en na de fotos of verkoop door de makelaar de rest. Een opgeruimde en legere woning ziet er altijd groter uit  en is daardoor ook vaak sneller en beter te verkopen.